top of page

Vidovita ĐURĐIJA

Ako vas muči crna magija i nemate sreće u životu, zdravlju, finansijama – pozovite Đurđiju, ona ima rešenje!

Vidovita Đurđija otvara vrata ljubavi i sreće, skida crnu magiju, uspešno radi na daljinu, spaja rastavljene

Uz pomoć Vidovite Đurđije ostvarite poslovnu, ljubavnu i finansijsku sreću! Uspešno radi na daljinu, pravi zaštitne amajlije

WomensHeadCoveringsintheOrthodoxChurch1.
beautiful-hands-holding-stars-gif.gif

Zahvalnice

1

Milena Trajković, Zaječar

“Draga Đurđija, hvala. Uneli ste radost i sreću u moj život,Miroslav me voli, zajedno smo, oprostila sam mu kao što ste rekli. Hvala vam što ste mi ga vratili da naš dom opet obasja sunce. Večno vam hvala. Vaša Milena.”

2

Sandra B. Beograd

“Đurđija, sad ponovo imam razloga da živim. Zaljubila sam se, posao imam, dobaaar (kako i šta se dogovodilo neznam da vam kažem). Šta ste uradili neznam ali super je. Majka je dobro, otac je progovorio sa mnom posle toliko godina... Zamislite... Ljubim Vas, Sandra”

3

Radosla R. Filipovic

Radoslav R. Filipović, Manchester, Velika Britanija

“Živ sam svedok da ste mi pomogli. Nikad vam se ne mogu odužiti dok sam živ. Sve je bilo kako ne treba, restoran nam je bio pred zatvaranjem, radnici me napuštali jedan po jedan, para nigde... Sećate se kako mi je bilo. One amajlije što ste mi opravili izgleda da rade, ponovo nam je sve kako treba hvala bogu! Sa malim nemam više problema, počeo je i on da radi sa nama, jedva smo ga izvukli od onog zla. Popravio se i ugojio. Hvala vam i dragom bogu da je sve napokon dobro. Pozovite i dođite slobodno kad god možete da se ispričamo i popijemo neku u zdravlje. .”

bottom of page